Kontakty na sídlo firmy

PROFIINSTAL MK s. r. o.
Male Krstenany 229,
Partizánske,
958 01
  Kontaktný formulár
Aktualizované:
24. Október, 2022

Ponúkame prepravu štrku, piesku, zeminy, kameňa, makadamu a ostatných sypkých materiálov alebo stavebného odpadu(sutiny) pomocou nákladného auta o nosnosti, až do 13 ton. Realizujeme zemné a výkopové práce s minibagrom Kubota KX 018-4 a Bobcat 863, obkopávanie a výkop základov domov, úpravy terénu, výkop bazénov, rôzne výkopy inžinierskych sietí (Elektrické, plynové a vodovodné prípojky, ležaté kanalizácie), drenáže, búracie práce hydraulickým kladivom, prípravné práce pre stavby, osadenie vodomernej šachty, dovoz a doprava sypkých materiálov (štrk, piesok, makadam).
Ponúkame kompletné vodoinštalatérske, kúrenárske a plynárske práce s 12 ročnou praxou a skúsenosťami v danej oblasti. Montáž, rekonštrukcia a výmena rozvodov vody, kúrenia a plynu v rodinných domoch, bytoch, priemyselných a kancelárskych priestoroch.Ponukané práce vykonávam v Partizanske a okolí. Spoľahlivá práca za rozumné ceny.

Prevádzky firmy PROFIINSTAL MK s. r. o.

Pridať nové prevádzky

Kód odkazu na stránky

profiinstal-mk-s-r-o-nakladka-doprava-vykopove-prace-instalater-partizanske-voda-plyn-kurenie-tepelne-cerpadla-zemne-prace