Veľkoobchod (okrem koncesovaných činností). maloobchod so zmiešaným tovarom, hlavne potravinami, nápojmi, tabakom. sprostredkovanie obchodu, obstarávacie služby. podnikateľské poradenstvo. maloobchodný predaj zmiešaného tovaru, mimo riadnej predajne. potraviny živočíšneho pôvodu (surové mäso, orgány, výsekové mäso, polotovary, pomocné suroviny, mäsové výrobky, polokonzervy, vajcia, vaječné výrobky, surové mlieko, mlieko mliekárensky ošetrené, mliečne výrobky, stery z prevádzok). vyšetrenie na prítomnosť patogénnych a podmienečne patogénnych mikroorganizmov, salmonell metódou resuscitácie. stanovenie reziduí inhibičných látok pomocou bac. stearothermophylus, var. calidolactic a bac. subtilis. stanovenie celkového počtu mezofilných baktérií. stanovenie počtu koliformných baktérií. stanovenie prítomnosti anaerobných mikroorganizmov. termostatové skúšky konzerv a polokonzerv. chemické vyšetrenie potravín (soľ, tuk, voda, dovarenosť, čkt, sušina, no2, no3, nh3, h2s, ph, peroxid.... Čítať ďaľej »
Veľkoobchod (okrem koncesovaných činností). maloobchod so zmiešaným tovarom, hlavne potravinami, nápojmi, tabakom. sprostredkovanie obchodu, obstarávacie služby. podnikateľské poradenstvo. maloobchodný predaj zmiešaného tovaru, mimo riadnej predajne. potraviny živočíšneho pôvodu (surové mäso, orgány, výsekové mäso, polotovary, pomocné suroviny, mäsové výrobky, polokonzervy, vajcia, vaječné výrobky, surové mlieko, mlieko mliekárensky ošetrené, mliečne výrobky, stery z prevádzok). vyšetrenie na prítomnosť patogénnych a podmienečne patogénnych mikroorganizmov, salmonell metódou resuscitácie. stanovenie reziduí inhibičných látok pomocou bac. stearothermophylus, var. calidolactic a bac. subtilis. stanovenie celkového počtu mezofilných baktérií. stanovenie počtu koliformných baktérií. stanovenie prítomnosti anaerobných mikroorganizmov. termostatové skúšky konzerv a polokonzerv. chemické vyšetrenie potravín (soľ, tuk, voda, dovarenosť, čkt, sušina, no2, no3, nh3, h2s, ph, peroxid. č.). kontrola účinnosti dezinfekcie - stery. stanovenie citlivosti zárodkov na antibiotiká. vykonávanie mikrobiologických a biologických skúšok poživatín, krmív, vôd a sterov, senzorické, chemické a fyzikálne skúšky poživatín, krmív, kŕmnych zmesí, osív a vôd, podľa osvedčenia o akreditácii vydaného slovenskou akreditačnou službou pod č. s 075 zo. dňa 01.07.2003.
Prevádzky firmy Skúšobňa Vetlab, s.r.o.
Pridať nové prevádzky