Kontakty na sídlo firmy

TATRASVIT SVIT - SOCKS, a.s.
Mierová 1,
Svit,
059 21
Aktualizované:
24. Október, 2022

Skĺbili sme tradíciu, nové technológie a kvalitné materiály, aby sme Vám mohli ponúknuť tie najkvalitnejšie produkty. Výroba pančuchových výrobkov je dnes realizovaná na moderných pletiarenských a úpravárenských strojoch, ktoré umožňujú zvládnutie najnáročnejších výrobných technológií pre výrobu vysokokvalitných ponožkových a pančuchových výrobkov nielen pre bežné každodenné použitie, ale aj pre špeciálne použitie ako funkčné športové, zdravotné a pracovné ponožkové výrobky.

Ročný objem výroby, predstavuje cca. 3 milióny párov ponožiek pre deti a dospelých a dvesto tisíc pančuchových nohavíc pre deti a ženy v plnom veľkostnom a farebnom sortimente. Hlavnú skupinu tvoria výrobky z bavlny a to buď v prevedení 100% bavlna, alebo bavlna v kombinácii s elastickými materiálmi, strieborným vláknom, Coolmaxom a pod.

K našim zákazníkom pristupujeme férovo a seriózne. Počas trvania zákazky ku každému zákazníkovi pristupujeme individuálne a zodpovedne.

Prevádzky firmy TATRASVIT SVIT - SOCKS, a.s.

Pridať nové prevádzky

Kód odkazu na stránky

tatrasvit-svit-socks-a-s-vyroba-a-predaj-damske-panske-a-detske-ponozky-pracovne-ponozky-zdravotne-ponozky-pancuchy-leginy-podkolienky-a-nadkolienky